لیست اختراعات محمد رضا كمالي
نوع يك روش تيرچه و بلوك سنتي مي باشد و نوع دوم قالب بندي كامل سقف مي باشد. تيرچه هاي لبه دار روي سقف با فواصل 65 سانتي متر اجرا مي كند سپس قوطي هاي 3* 1 در فواصل تيرچه ها قرار مي گيرد بلوك هاي سه تيكه موقت را روي قوطي ها وب ين تيرچه ها قرار مي دهيم (بلوك ها اگر از جنس پلي استايرن باشد جهت سالم ماندن آنها بايد در يك پوشش پلاستيكي قرار گيرند و اگر از جنس ديگري باشند روغن كاري سطح آنها كفايت مي كند سپس ميلگردهاي منفي و حرارتي در جاي خود قرار مي دهيم و زير تيرچه ها را به وسيله چك هاي فلزاي يا تيرهاي چوبي محكم مي كنيم و عمليات بتن ريزي را انجام مي دهيم سپس بعد از سفت شدن بتن با برداشتن قوطي ها به راحتي مي توان بلوك ها را از زير سقف خارج كرد و براي سقف هاي ديگر مجددا مورد استفاده قرار داد. در مرحله آخر براي پوشش زير سقف ها از نايل هاي كچي استفاده مي كنيم كه مي تواند اشكال مختلفي داشته باشد و از مواد مختلفي ساخته شود. با قراردادن نايل هاي گچي بر روي لبه تيرچه و كشيدن يك لايه گچ بر روي آن پوشش زير سقف نيز كامل مي شود. استفاده از تيرچه هاي لبه دار به سهولت امكان استفاده چند باره از بلوك هاي سه تيكه موقت ميسر مي شود بدون آنكه نياز به قالب بندي سراسر سقف باشد. در ضمن مي توان با استفاده از لبه تيرچه ها با كمترين هزينه و كمترين زمان زير سقف را پوشش داد. در همه سقف هاي ساختمان ها و پروژه هاي مختلف مورد استفاده مي باشد.
روش جديد تخمين تراوايي مغزه هاي نفتي
مدلساز يك بعدي سيستم هاي نفتي BASIN MODELER
از تركيبات سيماني به منظور عمليات تكميل، تعمير در چاه هاي نفت و گاز استفاده مي شود دوغاب سيمان در فضاي حلقوي بين لوله هاي جداري و ديواره چاه پمپ مي گردد و با سخت شدن دوغاب تشكيل غلاف سيمان محكم و غير قابل نفوذ در برابر سيالات پديد مي آورد. اين غلاف علاوه بر اتصال لوله هاي جداري به ديواره چاه جلوي سيالات مهاجم و خورنده را گرفته و لوله جداري را در برابر خوردگيهاي ناشي از املاح اين سيالات محافظت مي نمايد. علاوه بر عمليات فوق از سيمان مي توان جهت سيمانكاري تعميراتي مانند عمليات سيمانكاري تحت فشار و يا تشكيل پلاگ هاي سيماني استفاده كرد. در طي عمليات سيمانكاري، نگهداري و حفظ فشار فضاي حلقوي بين فشار سازند و فشار شكست سازند با اهميت و بحراني مي باشد. چنانچه فشار فضاي حلقوي كمتر از فشار سازند شود، سيال داخل سازند به چاه وارد و نهايتا باعث ايجاد فوران مي شود و چنانچه فشار هيدروستاتيك فضاي حلقوي از فشار سازند بيشتر شود، نشت و نفوذ سيال به داخل سازند صورت مي گيرد كه هم شكست سازند و هم آسيب به چاه را بدنبال دارد. ضمن اينكه مقدار زيادي سيال حفاري يا سيمان در اثر شكست سازند به داخل زمين هرز مي رود.
دستگاه فوق الذكر جهت اندازه گيري نفوذ پذيري و تغييرات نفوذ پذيري مغزه هاي نفتي تحت تاثير گرفته در مقابل سيالات حفاري از جمله گل هاي پايه آبي و روغني و همچنين اسيد در شرايط حرارت فشار و در حضو.ر يك حركت گردشي مي باشد بررسي اثر تشكيل كيك و كنترل كندگي آن نيز از ديگر كاربرد هاي دستگاه مي باشد امكان استفاده از كاغذ صافي مغزه هاي طبيعي و مصنوعي در دستگاه و همچنين كاربرد گاز و روغن در تزريق سيالات به مغزه از ويژگيهاي منحصر به فرد دستگاه مي باشد دستگاه داراي حجم كوچك و قابليت حمل و قيمت ساخت بسيار پايين بوده و براي اولين بار در كشور ساخته مي شود
اين اختراع با عنوان، شير نازل پره جديد با رژيم جريان لايهاي ميباشد. زمينه فني اختراع حاضر مربوط به مهندسي مكانيك و طراحي شيرهاي سرو پنوماتيكي از نوع نازل پره است. شير ادعايي ميتواند به طور مستقيم يا به عنوان پيلوت براي تحريك شيرهاي بزرگتر پنوماتيكي مورد استفاده قرار گيرد. با توجه به ساختار شير ادعايي و جايگزيني اسليت (شكل 2) به جاي روزنه ورودي و نازل در شير مرسوم ، رژيم جريان هواي فشرده عبوري از شير از حالت مغشوش به حالت لايهاي تبديل ميشود. با استفاده از ساختار اسليتي به جاي روزنه ورودي و نازل خروجي، معادلات حاكم بر شير سادهتر، كنترل آن دقيقتر و ساخت آن سادهتر خواهد شد. معادلات شدت جريان عبوري از شيرهاي مرسوم كه بر اساس استاندارد ISO 6358 توصيف مي شود، دو ضابطه اي هستند، اما اين معادله در شير مورد ادعا، تك ضابطهاي مي باشد. در ضمن به علت حاكم بودن رژيم جريان لايه اي آلودگي صوتي شير به ميزان قابل توجهي پايين است و با تعبيه سيمهاي بسيار نازك مسي در محفظه كنترلي شير ( قسمت c از شكل 1) ديناميك دما در آن محفظه صفر ميگردد.
در سند حاضر فرآيندي براي ايجاد راهگاه آب با استفاده از روش ريخته گري ماسه اي و استفاده از ماهيچه فلزي در دو بخش بالايي و پاييني بيرينگ هاي ياتاقان لغزشي معرفي شده است. گام اول: طراحي و ساخت قالب ريخته گري ماسه اي كه در آن ابتدا قالب يك بخش از بدنه بيرينگ هيدروديناميكي با استفاده از مدل ساخته مي شود. گام دوم: طراحي راهگاه آب فلزي مجزا براي دو بخش بالايي و پاييني بيرينگ كه در آن از يك ماهيچه تركيبي از لوله فلزي و ماسه شل استفاده شده است. گام سوم: فرآيند ذوب ريزي كه بعد از قرارگيري راهگاه فلزي بالايي و پاييني در بخش پاييني قالب هاي به ترتيب براي هر دو نيمه بيرينگ، قالب هاي بالايي قرار مي گيرد. در مرحله بعد با بستن قالب و منطبق شدن سطوح قالب هاي دو بخشي، عمل ذوب ريزي فولاد انجام مي شود. گام چهارم: تخليه ماسه شل كه بعد از ريخته¬گري، ماسه از درون راهگاه هاي فلزي تخليه مي شود و نيمه بيرينگ پايين و بالا به همراه راهگاه فلزي مربوطه كه جزيي از قطعه است ساخته مي شود. گام پنجم: براي ايجاد سوراخ-هاي متعدد مانند سوراخ گردش روغن و سوراخ ترمومتر بيرينگ ها ماشينكاري مي شود.
موارد یافت شده: 8